CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Thursday, July 1, 2010

penantian


tau tak saya tunggu awak 1 hari
pagi ke malam

subuh hari awak mesej saya
lepas tu awak ke jeti tunggu boat
untuk ke kapal
bila awak sampai kat kapal
awak dah mula sibuk
report lagi jaga pekerja awak lagi

petang awak balik
awak mesej lagi
tapi
bila awak online awak macam biskut
kejap ada kejap takde

hmmmmmmmmm
masa kita bersama sikit sangat


kenapa ya?


saya rindu
rindu sangat kat awak
labuan tu jauh
kalau dekat sekarang juga saya sampai


dari tadi saya tahan 
tapi sekarang saya tak mampu lagi




hmmmmmmmmmmmm
awak faham tak ni?

dah la~

lupakan je! 





glitter-graphics.com

2 orang mendoakan:

Hapiz Rahman said...

adakah dia rindu ko macam ko rindu dia? just asking..

impian cinta said...

pagi nie die sms...die kata die rindu jugak...

Duit Poket