CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Thursday, June 24, 2010

Hati Yang Kau Sakiti

hukhuk! mell nye hati amat sangat terlalu sakit hari ni~ rasa cam nak g boom orang je....
ekceli kan gadis nie sangat aktif die MIRC nie. hari-hari boleh nampak nick mell kat sini...
tapi hari ni ada someone dah bakar hati mell. mell x tau la dengan sengaja atau pun tak sengaja.
tak kesah la~ mell tetap sakit hati!



mell kenal ngan bf mell kat sini la....and...rasanya normalkan kalau seorang lelaki tu pernah ada orang lain sebelum kita. cam tue gak la bf mell nie. masalahnya tadi...tengah gadis best2 borak kat cenel.. tetiba ex die enter cenel tue. mell nampak tp mell wat diam je. x sampai 20 minit die kata die nak keluar. 

die kata ape nak tau?

I HATE SOMEONE HERE 

gadis terus tercengang depan pc. pastu bestfrend die leh plak paste status die kat situ. hello!!!! itu antara kamu dengan my bf kan? nak hate2 saya kenapa? mendidih rasa~ 

memang la bf mell penah cite pasal pmpuan tue.but not too detail and gadis pun x nak tau! tak berminat nak tau sebab geng2 pmpuan tue semua sama je~ meluat tau! 

bengang gile ah! pepagi dah bikin gadis ilang mood~ 

weh~ kalau korang kat tempat mell kan.... korang nak tanya tak pasal pmpuan tue kat bf korang?????

gadis perlukan pendapat korang~ 

| cinta itu perlukan kejujuran tapi kadang kala kejujuran itu menyakitkan |

5 orang mendoakan:

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

salam..
hmm.. agak menyakitkan hati.
tp sabar ea? biase la manusia..
kdg2 kite xtaw ap diorg fkir.. mslh ngan org laen, tp kene kat kite..
emm.. lau kina kat tmpt mell, kina mmg tnye :)
tuk kepastian or tnye ap mslh sbnr smpai mell pun kene skali dek awek uh :D
tnye bebaik n elok2.. jgn ad slh fhm lak ea. :)
dier ckp dier benci mell pun, jgn mell benci dier lik taw..hehe..
pa pe pun.. hrp mell sntiasa sbar k. :)

impian cinta said...

hee.dah ngadu2 ngan bf mell.die kata nanti die cite... =) sakit skit la hati kene cmnie... bkn mell amik hak orang....maybe smethg happend kan dulu. thanks nasiha. =)

diriku said...

he2..sakit ht jgk..sbr byk2 =]

dayna said...

ala dik rasanya tak yah nak amik tau sume pasal yg dah lepas2...xyah tny pe2 kat pmpuan tu, kalu dpt tau dr kwn2 dia pon , jdkan tu sbg rujukan .Awak mmg bagus sbb xnk tau details.. Kalau dia cerita lebih2 nt awak jg yg sakit hati.

impian cinta said...

diriku : thanks~ tapi dah kene pujuk td.oke skit. =)

kak dayna : saya x nak tau..sebab memang betul. nanti saya sakit hati~ tapi tadi dia kata nak cite...atleast kalau sy tau skit....saya leh ready.hee! kot la serang kan.hee! btw...thanks sis. umuah! =)

Duit Poket