CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Tuesday, June 29, 2010

LENSA BURUK,THE CONTEST


wah~ 1st time mell masuk contest

sekadar menguji nasib...tengok yang lain pun cam hebat-hebat

tak salahkan mencuba????


contest ni di buat oleh TiAnne








ni antara syarat-syarat pertandingan :


Berikut adalah syarat-syarat penyertaan "Lensa Buruk, The Contest " :

1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Tidak mengira umur.

2. Hendaklah mempunyai blog sendiri bagi memudahkan Ti Anne Mohd Yassin untuk menerjah anda.

3. Perkara wajib adalah menjadi FOLLOWER Lensa Buruk. Bukan Follower tidak akan dilayan.

4. Letakkan banner di atas di side bar blog korang dan pastikan ia terlink terus kehttp://annemohdyassin.blogspot.com

5. Tema bagi foto pilihan anda adalah bebas, samada mengenai Landskap ataupun Potrait.

6. Hanya satu foto sahaja layak dipertandingkan. Foto hitam putih layak dipertandingkan. Foto yang di edit secara melampau tidak akan di layan. Ini pertandingan tangkap gambo ye, bukan pertandingan graphic design. =P

7. Pastikan anda menggunakan kamera telefon bimbit di bawah 10 mega pixel dan 2 mega pixel 1.3 megapixel ke atas semata-mata bagi memudahkan penilaian. Kamera digital lain adalah dilarang sama sekali.

8. Pastikan tajuk entri anda ialah, "LENSA BURUK, THE CONTEST" . Sertakan Tajuk foto anda, Model telefon bimbit dan lengkapkan slogan di bawah foto yang anda pertandingkan mengikut format berikut :

Tajuk foto : Si Kunang-kunang Malam ( contoh)
Model Telefon Bimbit : Nokia N96 ( contoh )
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana .......



-Kemudian Tagkan kepada 5 orang rakan anda yang berbakat-

9. Sila laporkan terus di ruangan komen entri ini, bersertakan URL entri di blog anda, sekiranya anda telah mengikuti semua langkah-langkah di atas.

10. Ti Anne akan menerjah blog anda dan akan updates kan setiap penyertaan di dalam entri ini. :) Sehinggalah tarikh tutup penyertaan pada 1 Ogos 2010. :)


Hadiah bagi Pemenang bertuah : RM30. 00 akan di bank in kan trus ke akaun anda. :)
Sebenarnya aku nak bagi, dua keping tiket wayang, tapi tempat dan negerikan lain2, korang beli tiket wayang sendiri lah ek.. ;)



dan ini adalah pertaruhan saya: 





Tajuk foto : Lautan dan Nelayan
Model Telefon Bimbit : K530i
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana di sini...

di sini ada sesuatu yang indah untuk saya lihat...saya baca...saya teliti dan saya nilai...
kelainan yang dipunyai oleh blog ini takkan sama dengan kelainan di blog lain. 



dan di tag kepada :



5 orang mendoakan:

buyat(bebola tomato) said...

xmacam pd pun..lebih kepada terengganu..hehehe

impian cinta said...

rasanya pd....
time nie balik dr mandi2 kat PD.

hee!


saya x penah jejak t'ganu la buyat~

SheY PuLL said...

wah2....lawa nye pix dia...:)

impian cinta said...

ngeee! thanks sheypull. :)

Ti Anne Mohd Yassin said...

penyertaan dah di terima.. nnt boleh cek updates peserta ye.. (:

Duit Poket