CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Monday, July 19, 2010

Award 4


hukhuk~

pagi2 cek blog mell dapat awar dari incek OZZY
incek ozzy nie selalu gak jenguk kat sini
thanks ya kasik kat mell

:)


nice kan?

sini ada beberapa soklan SPM mell kene jawab. :)

Di manakah anda selalu berblogwalking? 

ada 3 blog mell wajib masuk iaitu Mijie,Krole and Zakiah. :) diorang nie banyak tolong mell~ :) lagi pun mell selesa kawan ngan dorang.Banyak benda mell belajar dari dorang2 nie. thanks ya. BTW~ blog2 len pun mell akan BW lelagi yang selalu jenguk sini...and tinggalkan mesej kat shoutmix,Thanks a lot kawan2. :)


Kenapa anda suka berblogwalking?

1st of all mell berblog walking sebab mell suka baca entri kawan2.Most of u mesti perasan asal ada n3 baru mesti mell antara yang awal komen.Seronok baca kisah2 orang lain.Tapi skunk selain baca n3,tentu saja untuk naik kan traffic kan. hee!

Apa yang ada dapat kalau BW?

suka soalan ini.apa yang saya dapat? pasti sahaja persahabatan. :) kita boleh kenali ramai orang, macam2 ragam. mell seorang yang suka memerhati. jadi, walau sekadar maya, karektor mereka masih dapat kita nilai,. :) best2~!

Macam mana perasaan orang yang ada BW itu?

hmmmm~ soklan ini subjektif. just harap mereka gembira dengan kunjungan mell sebagaimana mell gembira dengan kunjungan mereka. :)

Tag 5 rakan anda di sini.

1. Mijie
2. krole
3. zakiah
4. otai
5. chybee


siap! :)





3 orang mendoakan:

Affan Ruslan said...

Salam ziarah bro.
Bagu mijie tu, aku pun kenal2 gak ngn die.
Byk membantu tu.

Mijie said...

salam..thanks yer bagi awrd kat mijie..

Affan..ala biasa je lah..mijie bantu apa yang mijie tau..;)

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

terharu nye,..:))
tq mell

Duit Poket