CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Friday, July 30, 2010

Saya Dah Single

just nak bagi tau


saya dah single


ya


single!


ulang suara


SINGLE


oh tak tak~


saya tak sedih sikit pun tak


=)


see.....saya leh senyum...


sebab saya rasa beban saya pikul selama ni dah takde


Thanks to Allah for open my eyes...i can see the truth now... :)









baru ku sedar kenapa tercipta kesepian
kenapa hidup harus berpasangan
kerana Tuhan mahu menyatakan cintaNya kepada kita insan

syukur ku sedar sebelum bercerai nyawa badan
sempatlah diri buat perhintungan
janganlah pulang dengan kekesalan
cintaNya tak pernah ku agungkan


14 orang mendoakan:

misyamissyou said...

*hugs*
jangan kata tak sedih..hati sedih..tak baik tipu..once i was like this..cry if you have to..but then, remember kita masih ada cintaNya..so, kita tak pernah hilang ape2..

LuVidA^^ said...

single? yeke ni?

aku_gayahspears said...

mell.. kita same ah :(( gayah rase da jauh dgn b :(( cedey2.. but must life go on.. cheer up bebeh \:D/

munna said...

cari yg lebih baik lepas ni

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

what??????????????
dont lie me dear.... neway... jgn sedih2 ye...... kuatkan semangat....
imy n ily..=)

♥ miss anna ♥ said...

i noe how u feel it..:) dalam hati hanya tuhan dan diri sendiri je yg tau..syukurlah if melly kuat..mmg patut kuat..tapi if anna pun tak cukup kuat :)..but nwy just smile :)

Camellia said...

thanks misyamissyou... *hugs*

Camellia said...

sis ida..ya...u can see the bukti kan? thats his new gf.. =)

Camellia said...

gayah : mari..cheer me up!!!! hee!

Camellia said...

munna : i will...

Camellia said...

miss anna : mell harap akan terus kuat.. :)

Camellia said...

zakiah sayang,i tak tipu...trust me.. Hmm...biar la die.. =)

Sis_Nor said...

heee..tak sedih?
hm..sis pun penah rase cmni dulu..
break,tp tak sedih pun..
sbbnya, kite rase kite dah tak pyh nak pujuk hati kite utk selalu bersbr dgn die.walaupun kekdg bile pk, bukan semua slh die.tp, mmg tak serasi..bincg pun mcm tk bincg..
btul tak ea? setitis air mate pun takde..
so, cheer up..anda layak utk dpt yg lebih baik dr itu..ok?:)

Camellia said...

tak sis.terkilan je.sebab die tgglkan eya cm gantung tak bertali. die blah cm tu.tau2 dah ada org len.eya nak ngs tapi air mata takde.biarla die sis...maybe dia rasa pompuan tu terbaik untuk die kan.. :) thanks sis.mwahx!

Duit Poket