CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Wednesday, July 14, 2010

Saya Tak Tau





hmmmm
sedikit tertekan hari ni
macam-macam benda jadi
tapi cuba bersabar

=)

boleh ke saya sabar?
macam tak ngam je ngan word tue

hmmmm

setelah sebulan saya aktif di blog
segala n3 saya pelbagai komen saya dapat
thanks a lot saya ucapkan
hargai sesangat segalanya

mmmmm

saya tak pandai macam kalian
menulis segala yang terkini
isu bola
isu aril peterporn 
isu artis-artis 
saya tak reti
saya dah cuba tapi lepas tue saya mesti padam balik
itu seperti bukan diri saya

mmmm

cinta dan saya
hanya itu yang saya leh tulis dalam nie
hanya itu yang saya reti
yang saya tahu
dan yang saya faham
saya ini pendengar 
lalu yang saya dengar itu yang saya karang
saya jarang menonton 
sebab tu isu semasa saya tak update

walau apa pun
saya harap kalian semua selesa di sini
sebab 
saya yang bebal tentang dunia luar
bengap tentang isu semasa
hanya tahu menulis tentang cinta


yang benar,

mellyana sara

2 orang mendoakan:

PN[asam]pedas said...

be ur self..tak susah kan??
=)

Camellia said...

saya cuba menjadi diri saya....tapi...mmm...saya tak mampu puaskan hati semua orang.. :(

Duit Poket