CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Monday, July 5, 2010

Syukur


hari tue
pada yang tanggal 27 Jun 2010
mell tak tau apa mell buat
sampai jadi camtue

pagi tadi bukak masa date ngan incek nuff
nie mell jumpa
dan mell teruja + terkejut + happy



*click untuk lebih besar eh~x reti adjust~*

yang terkejut sangat tue hah!
apa kes jumlah die banyak eh~

mell x letak 3gp pun~
hikhik!

thanks kat semua ya!




p/s : buah cempedak luar pagar,amik galah tolong jolok kan~ mell budak baru belajar, ada ilmu best2 tolong tunjuk2kan~ =) 

*credit kat Abg Feroz sebab banyak kasik tunjuk ajar. =)







19 orang mendoakan:

Affan Ruslan said...

Salam.
Gila mencanak naik tu.
Pakai formula exponential function apa? hehe

ajar2 lah
www.affanruslan.com

Camellia said...

mell pun x tau~ cuma minggu tue mell sgt aktif~ pagi ke pagi~ hee!

Hamzah Ian said...

nice jgk..

Affan Ruslan said...

owh. ok2, tak sanggup lak nk buat macam tu. Jemput dtg ke blog.
Hehe

DaHLia said...

whooaaaaaaa!!!

teruskan usaha!

Camellia said...

macih~ tanpa anda semua x kan jadi cam tue kot.thanks kat semua! =)

lAl said...

giler la... tahniah la kerana berjaya!!

tembume said...

best2!
hehehe..

sebb u pon rjin dtg blog org..
:)

Camellia said...

macih2. =)

Camellia said...

tembume~

hee~ mell x de keje leh la jalan~ dekat2 nak exam kang x nampak la mell dah~ tngu lepas exam plak.

:) thanks too awak gak sebab rajin ke blog mell.

tembume said...

hehehe..
takde hal lah..
same lah.
kt umah tak wat pape, leh la BW!
kan? hehe

Camellia said...

hahha! tue la~
x de keje~
sambil2 wat note nie hah.
:)

Ichako said...

woah sampai 1+++ tu. tahniah2!! :)

Camellia said...

thanks ichako~ awak pun boleh. chaiyokk!

Jericho said...

Wa... hebatnya traffic tinggi macam tu...Memang bestkan.. hehe

Zack Zaifull said...

huyyooo!!!

Camellia said...

nak huyooooo gak la. :P thanks zack. :)

Mah@mahu said...

mesti i rajin follow u heheh jadi follow lah I ok..

Camellia said...

hee.boleh2. :)

Duit Poket