CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Saturday, July 9, 2011

Kisah Pendek 9


" Harap nur suka jam tu. "


Khamis hari itu aku semangat sangat nak balik rumah
sebab ada sesuatu menanti aku dalam bilik
teruja sangat!

;)



last day hari itu, aku bagitau dia aku tertinggal jam dekat Rawang
then suddenly dia tanya aku nak jam ke tak
aku memang rasa tak lengkap kalau tak pakai jam
then aku kata la nak

petang Jumaat dia text aku
bagitau dia nak beli jam

and now

jam tu aku dah pakai pun


chantek kan? dia kata pink takde and yang ada putih je
thanks sayang
nur suka sangat
perfect!



untuk IMAN,

jam ini buat saya rasa awak temankan saya harihari
saya rasa awak kat sebelah saya
saya rasa awak dekat

thanks sayang~
saya sayang awak 
tapi bukan sebab jam yang awak bagi ini
tapi sebab awak

:)

-nur-


p/s : time birthday hadiah lain k~ waktu tu awak leh ikat dengan reben cam awak ikat hari tu. :P




0 orang mendoakan:

Duit Poket