CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Sunday, June 20, 2010

Ayam oh Ayam


hari sabtu hari tue gadis g mam kepsi! ngan kengkawan kelas. *gadis paling tua*

*nie blok hari Jumaatnya kelas*

ni logo tempat tuesyen saya!!!!


kelas hari sabtu memang best~ sebab 1 kelas je pastu habis awal! gadis sangat teruja nak g kelas hari sabtu. then last saturday *chewah* gadis ajak la adik2 tue g mam kepsi sebab lapar gila. lagi pun ada sorang adik tu pagi2 hari dah mesej gadis ajak makan sedap-sedap. let me introduce my frends to all of you~

#1



yang nie kan nama dia teha~ betapa keciknya dunia...rupanya dia kawan adik gadis.hee! budak nie otak gegila + sengal2 ubi.hee! 

#2



nie la yang nak makan sedap tue~ hee! best budak nie. happening je die. cam orang takde masalah. die selalu tolong gadis tau! *muahx*

#3



nie hanin! die ni serius sikit tapi kepala leh masuk ngan gadis. baru g kawan ngan die. =)

#4


nie indian gurl. caya ah die nie~ leh join kitorang yang banyak cakap + gegila tak ingat dunia. hee!



*say cheese!!!*

ni lepas kami melantak akibat kelaparan~



NEXT WEEK : SECRET RECIPE~!!!

*tunggu ya!*

2 orang mendoakan:

HaNz said...

Kita Di Cipta Berlainan...
Sebab itu la aku jatuh hati kepada seseorang..

impian cinta said...

you are so sweet huby! =)

Duit Poket