CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Tuesday, July 6, 2010

Award


dis morning mell received message from someone
kata mell dapat award

yes! award!!!


tapi mell nak settle reward dari pari-pari dulu

thanks ye puput




chantek kan???

so ada soklan teka kata~ 

 Suka tak dapat award ni?bagi ucapan sikit...
suka sangat2...chantek award nie~ pink!

Bintang tuh cantik tak di mata kamu? suka bintang ?
chantek! suka sangat~ kadang tue mengira sampai tertido!

Dua blog yang kamu selalu jenguk dan baca entry terbarunya
errr~ tak ingat...banyak sangat... :(

Bagi award ni kepada 3 blogger yang lain yaaa..jangan lupa tau..
3 eh? oke2. =)





ni award ke -2 pula

dari zakiah



ada soklan juga~ mari menjawab!


1) Apa nama blog kamu dan kenapa letak nama itu?
 Bila Aku Ingin Bersuara sebab rasa macam banyak je nak disuarakan

2) Jelaskan kenapa, bagaimana anda boleh dapat idea nak letak URL blog anda?  
mellyanasara
nama tue nick dari MIRC~ so kalau sesape join MIRC memang akan nampak nick tue
and mell start berblog pun lepas join benda tue


3) Bila blog anda mula beroperasi?
18 september 2009

4) siapa follower pertama anda?
x kenal la...

5) Ucapan anda kepada si pemberi award
thanks ya kasik~ well...mell suka pink!

6) Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award istimewa ini 

errr~ mampu tag 3 je...


firdani
cik fisha
siti murni





glitter-graphics.com

3 orang mendoakan:

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

comel2.. :))

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

maceh yank.. heheehhe.. lurve yu..

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

mell,cmne nk amik bintang tu?

Duit Poket