CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Tuesday, July 6, 2010

Terbaek La Tu?


selalu aku jumpa
orang kata
FACEBOOK AKU SUKA HATI AH NAK TULIS APE!!!

urm

benda ni sebab ada stalkers cakap
pasal die g ngedate ngan bf
g jejalan ngan bf
dinner kat mana-mana ngan bf
dengan kata lain
menunjuk-nunjuk ah die ada bf

then

kalau yang jenis yang nie cam ne eh
suka maki orang kat FB
perli orang kat FB
mengata mengutuk orang kat FB
niat dia nak sakitkan hati orang lain
tapi
dia sedar tak
orang lain yang terbaca tue
euw! please la~!

weh!

pengakuan berani mati aku nieh~


NAK MUNTAH AKU BACA! 

sekian terima kasih. 

=) senyum selalu ya!




p/s : tak larat dah nak remove frendlist kat FB~ lagi aku remove lagi orang add~ 




glitter-graphics.com

3 orang mendoakan:

paan sabri said...

haah.. myampah gile.. time lovey dovey bhasa jiwang2.. time gaduh dok pakat lawan mencarut..

Kimie Hashim said...

apa boleh buat,sabar jela kan..baik buat entri dari main facebook..;)-kimie

Camellia said...

tue le~ semak gak nengok~ bila mell nak jejiwang kat FB dorang perli x pe~ time dorang jejiwang mell nengok je sebab ada stalkers len dah perli2~ hee!

dorang x reti berblog kot~ agaknye kalau buat penuh gambor bf dorang dlm nie..

btw~ lelaki x de plak jenis cam tue kan? dia tau,awek die tau,cukup la. :)

Duit Poket