CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Thursday, July 8, 2010

Award

dis week banyak sangat mell menerima award...
kene settle kan nanti lupa

=)

jom tengok!


award 1st daripada zana





chantek kan? hee! suka nengok~!

so dis the questions ya~


1. Berikan 5 sebab kenapa anda patut terima award ini.

*saya cute
*blog saya cute
*lagu kat blog saya cute*
*2 katun kat atas tue cute
*sebab yang kasik pun cute

2. Apakah drama yang korang suka tengok?

*Benci Bilang Cinta
*Adamaya
*Nur Kasih

3. Berikan 4 website yang korang mengeditkan blog ni jadi chantek.

errr~ dah tak ingat la cik...

4. Apakah perasaan kamu apabila menerima award ini?

Hepi + Bahagia + Terharu
Macih ya!


award ke dua datangnya daripada ella








sangat smart oke! kreatif ah! :)


ni soklan-soklan perlu dijawab





1. exam exam exam + love love love + kejayaan....

2. oh pelbagai !
lia
alia
malia
mellyana
sara
yana
mell
melly

3. family,my love,frends
 4.panggilan untuk si dia
Hubby


5. Laptop Sony / Ipod / Iphone / PSP



6. http://mellyanasara.blogspot.com
hee!

7. 15 belas kah?

*tembume*
*ezummi*
*mr.curly*
*aku_gayahspears*


award ke 3 pula dari mijie






ekceli mell dah penah dpt yang ni
tp x pe
kita jawab lagi sekali ya.

=)




1. Ape name blog nape letak nama 2?
http:// mellyana_sara.blogspot.com

2. Bila start buat blog?
18 september 2009

3. Sape 1st follower?
err~ x ingat!

4. Ucapan khas untuk pemberi Arward?
macih kat mijie kasik award cute cam mije gak. hikhik! =)

5. Lastly, 9 org cute yang ak nak tag?


sorang je ye.... =)


p/s : pada sesapa yang nak amik award nie..sila la~ =) mell tak tau nak tag sape sebab semua pun cute miut,molek2 belaka.. =)









4 orang mendoakan:

mr.curly said...

hehe..mekaceh ye mell..mell, mekaceh ye..ye mell mekaceh..hahaha

Hapiz Rahman said...

kalo tak amik award xpe ke? orang marah tak?

tiefazatie said...

aaahhh..shoutmix xmo kuar ah wak..=(

aku_gayahspears said...

mell nak gak award :(

Duit Poket