CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Wednesday, July 21, 2010

MIRC dan saya

hai olllss~! hari ni mell nak kasik tau apa yang berlaku kat mell dari hari sabtu sampai la hari ni.....benda ni memang bebetul mencabar kesabaran mell.

pernah dengar MIRC? mell aktif main benda nie...kat sini la mell kenal ngan ramai orang dan salah seorang die bf mell skunk nie. :) cinta maya.hee!

masalahnye sekarang....ada setan mana tah dok ganggu gugat keamanan kami...dr hari sabtu sampai la semalam mell ngan incek huby kene kacau...camne die kacau? 

hmm~ benda ni dipanggil flood~ bila dia mula flood...mell akan lag~ takleh wat ape...tapi incek huby dah siapkan remote yang power gak la... geram sungguh ngan flooder sialan nie! 

mell kenal die~ ex mell gak~ memang nak kene hentak kot! grrrrrrrrr!!! die siap kutuk2 mell lagi~ pergh! diri sendiri tak tau~ dating ngan mell,mell yang kuar duit~ nak balik mell yang kasik duit banje~ topup die mell yang topup~ pastu takkan mell nak tahan ngan die..mell mintak break ah~ agaknye dendam lama kot~ :) 

pape pun thank kat huby sebab protect me well~ thanks ye! :)

so ni pict mirc yang mell ada. tengok2 la~ :)



logo MIRC




nampak tak ada tulis mellyana love hanz edition scripts

hah! tue die ah buat~ :)  

kat sini la seharian mell habiskan masa.hee!


p/s : best gak men benda ni.....tapi x bestnye bila ada manusia yang pendek akal cm tue. 



10 orang mendoakan:

amira said...

geez! what the heck.. teruk la lelaki tersebut.. tak malu dan tak tahu diuntung.. (cece..tiru adegan drama indon) sigh~~

Camellia said...

itu nama die ngak tau diri! udah diberi susu dibalas tuba~ banjingan! hahahaha! dramtik x? :P

chibiehazs said...

agak poyo gak la ex ko tu.. ish3..

eh mirc. last skali chat dlm tu time skolah dulu.. huhuhuu
lama dah.. hahaa

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

huhu..
mirc la yg temukan qaseh ngn pakwe qaseh dulu..
hehe..

AiDa AzRyN said...

lama xchat mirc.. last guna chat mirc ni masa frm2 kot.. :P

Camellia said...

chibie : agak ah~ tu pasal tgglkan die~ kaki kikis!

qaseh : hee! mirc juga temukan saya ngan pakwe saya skunk..

aida : hee~ saya men irc dari umo 16 till now. :)

Che Armster said...

last main mirc taun 2003 kot.. uh.. terasa tua yang amat disini

Camellia said...

errr~ 2003? hee~ saya baru belajar main irc..

니나 Nina Awis said...

wda lama xmain mirc..last mase kat matrix dlu...huuhu..teringat zaman dulu2...

Camellia said...

heee..main la balik~ t leh sembang2 kat sana~ :)

Duit Poket