CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Saturday, July 17, 2010

Special Award


halu!

hepi plak rasa~ hee! sebab dapat award! yeah~! and rasa cam award ni special sangat!

ehhhhh~ bukan lelain x special~ tapi dis one cam kene je ngan mell yang tengah down tahap gaban nie~ 

:)

award nie dari incek MIJIE kacak! wewwwwwwwwwwww~!!! love it la incek~ macih ye tag kan saya~
susah susah je!


inspiration award~

:)

walau blog mell nie takde la inspiration mana~ tapi mell selalu harap apa mell tulis ada yang boleh bagi semangat pada yang membaca... :) 

BERIKAN KATA-KATA SEMANGAT PADA DIRI SENDIRI DAN PEMBERI AWARD

pada diri sendiri

satu je mell nak kata pada diri sendiri "Setiap kejayaan itu bermula dari air mata. Setiap kejayaan itu bermula dari pengorbanan. Setiap kejayaan itu bermula dari kesusahan. Tidak ada 1 orang manusia pun yang hidupnya itu bermula dari atas....jadi...teruskan berjuang untuk masa depan kamu sendiri!"

pada pemberi award

thanks kasik nie kat mell ya.. untuk awak...jadikan halangan dan dugaan itu permainan dalam hidup. :) just like a game.hee! bila kita main game...takkan kita nak kalahkan?mesti nak menang.dan jika kalah sekalipun...kamu pasti berjuang habis-habisan demi sebuah kemenangan. :) chaiyokkk!!!

oke~ skunk mell akan kasik kat kawan2 mell ya~ mell kasik tau shoutbox anda~ 

:)


4 orang mendoakan:

Mijie said...

thanks mell sudi terima awrd dari mijie ni..ok chayokkk4..kehidupan adalah game. ad time kalah n ada time menang..so, jgn cepat berputus asa....:)

camar putih said...

esok after final paper sy buat :)

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

tq sayang..=)

Amyna said...

alalala~ makaceh ya mell. nanti akak amik ya.. skrg baru on9..kepenatan seharian bermandi manda.. hu3.

Duit Poket