CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Thursday, August 26, 2010

Award dari sis Myna

mell selalu dapat tag award tapi mell ngaku mell tak buat
mell mintak maaf ya
banyak sangat benda mell tengah fikir sekarang

tapi hari ni mell dapat award yang ke-3 dari sis Myna
die selalu tag mell
and dengan penuh rasa bertanggungjawab mell siap kan eh sis

sorry untuk award lelain
ada masa mell wat tau
sorry...


a- Apakah yang bermain di mindah anda sekarang?
dia...dia....dan dia... *sang pencinta*

b- Apakah nama samaran anda?
eya | mell | malia | lia | alia

c- siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
  • keluarga
  • sang pencinta
d- Panggilan untuk si dia?
awak

e- Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?
tak ada apa yang saya nak kecuali kesihatan yang baik untuk dia...bila dia sihat tak perlu saya minta pasti dia memberi

f- Blog mana yang anda selalu lawat?
Manyak sangat

g- TAG kan kepada 15 blogger?



*maaf ya...nie je yang mampu...hope sis myna hepi eh... =)

kat sesape yang berkenan nak amik award ni
amatlah dialu-alukan

p/s : sorry again for those yang award die mell tak siapkan.diharap kalian fahami situasi saya saat ini... :(


2 orang mendoakan:

Nur Hayaty said...

TQ mell nanti yaty ambil k

Amyna said...

Tahniah ya mell & Thanks juga sudi publish..hik3x. :-)

Duit Poket