CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Saturday, August 7, 2010

mari menghitung

hey kawan-kawan~


mula hari ni mell nak hitung berapa hari lagi birthday mell


hee! tetiap tahun mell tunggu tau! 


sebab...dalam family mell x share bulan sama ngan sape...


ayah ngan ariff dan mama ngan afiff


mell the only daughter sambut sorang je


leh demand memacam


=)


last year ayah kasik car...mama kasik rantai emas...


love both of you~


oh my lil bro sekalung doa buat kakak die dan tu dah cukup menggembirakan mell


so mari kita hitung k

~ 20 jari sendiri 8 jari orang lain ~

p/s : n3 camni akan menari-nari di sini selama sebulan...teman mell hitung sama-sama ya! =)


12 orang mendoakan:

aku_gayahspears said...

mell.. nak gayah nak jd jari pertama yg tlg kira :) hiihi

sizukaDeboss said...

wah.hehe.selamat menghitung:)

Kimie Hashim said...

tak faham la kak???

Kimie Hashim said...

kak mell, nanti gitau bila birthday..nak wish..kak, hehe..seganlah nak mintak tlg akak..
nak mintak tlg akak komen entri baru kimie pasal Penah kena carut tak?, emm need your support..huhu..

misyamissyou said...

bln sept ye..same la kite..hehee

PUPUT said...

mksdnya.. lg 28 ari ke?
wahhh..bestnye dpt rantai dr ayah...sy dr dulu xnah pon dpt adiah..sedih2...sob sob..
hepi becoming bezday ek..^_^

Camellia said...

gayah : meh kira sesama.hee! x sabau ni!

Camellia said...

sizuka : hee. macih! :P

Camellia said...

kimie : hee.rerajin masuk sini.nanti tau la bedaynye bila.hee!

Camellia said...

misya : haah.sept. :)

Camellia said...

puput : macih yank! :)

Tomato Gurl's Life said...

wah bestnye dpt adiah dr famili time besday..hehe..

Duit Poket