CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Wednesday, September 1, 2010

Berhenti Berbloging


sob sob!

kehadapan sahabat handai yang dikasihi
dan rakan taulan yang dihormati
di sini saya ingin membuat satu pengumuman
bahawasanya saya nak stop
BLOG WALKING!

uwaaaaaaaaa!!!!

:'(

STPM lagi 2 bulan
dan selama 2 bulan la mell kene senyap kejap
nanti habis exam mell kembali ke sini ya

kalau rindu mell just tinggal jejak
kalau sempat mell balas balik
mell sayang kamu semua

preparation mell sekakat ni just 50%
and need more than that kan?

doakan mell ya

lagi satu

mell nak ucapkan selamat hari raya kat semua
maaf kalau ada salah dan silap
terkasar bahasa ke

=)

pada yang memandu, berhati-hati ya.
pada yang naik bus, semoga selamat sampai ke destinasi

doakan mell ya!

mell nak 4 FLAT!



p/s : mell risau paper Pengajian Am~ hukhuk! doakan mell ya kawan-kawan!



10 orang mendoakan:

aku_gayahspears said...

owh... patot la nak benti BW:(
mell.. al doakan mell.. dunt worry ya...

F.I.C.K.R.Y said...

Aku doakan agar hang berjaya dalam STPM kelak~ Buat yang TERBAEK taw!!! Chaiyok x3~!!!

Camellia said...

thanks al.doakan mell ya!

Camellia said...

fickry, thanks ya~ ang doakan aku ya~ =) dekat bebenor dah exam ni~

nurita zakaria said...

owh.... ok...
now focus pd ur stpm...
blogging ni nt2 pon bleh aktf smula..
pling pnting ur future...
good luck..
;)

AiDa AzRyN said...

Owh.. gud luck dear~

Camellia said...

nurita : thanks ya.. =) settle semua saya kembali aktif cam dulu.hee!

Camellia said...

aida : thanks dear, =)

Cik Moon said...

gd luck okay.. (^__^)v

Camellia said...

thanks cik moon~ =)

Duit Poket