CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Tuesday, September 21, 2010

Dunia Dayat Domain Giveaway


second contest yang cuba mell sertai~ hope ada luck di sini~ 
hee! lagi pun blog ni dah berusia setahun. 
memang ada niat nak guna tukar domain ni~

;)



Cara-cara nak menyertai contest ni senang je. Buat satu entry dan ikut syarat-syarat ini

1.kena jadi follower blog En. Dayat (kalau follow di facebook dan twitter sekali pun ok juga)

2.Letak banner contest ni dalam entry korang

3.Link kan entry Dunia Dayat Domain Giveaway dalam entry yang akan anda buat.

4.Letak link duniadayat.com dalam blogroll/bloglist.

5.Nyatakan domain yang anda kehendaki (pastikan domain yang anda pilih belum ada yang punya)

6.Tag 3 orang kawan anda dan beritahu mereka supaya mereka tahu anda menyertai contest ini.(lebih pun tak apa)


Pemenang akan memenangi:

-DOmain (.com/.net/.mobi/.org/.info) untuk blog/web anda. Boleh pilih mana-mana satu domain yang berkenan. pastikan domain yang anda pilih belum ada yang punya.

-Check domain dulu 
disini sebelum menyatakan domain yang anda kehendaki. Domain untuk tempoh setahun.



mell nak domain :

www.mellyanasara.com


mell tag mereka ni :


selesai!


2 orang mendoakan:

Dayat said...

# Ok dah check
# Number cabutan bertuah blog ni ialah No 48

Mohamad Nur Hidayat said...

Esok senarai semua blog yang masuk akan dikeluarkan. Tiada entry akan dikeluarkan. Sila ke Forum Dunia Dayat di bahagian Events untuk ketahui update terbaru mengenai GA ini.

http://duniadayat.com/forum/

Duit Poket