CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Sunday, September 19, 2010

Malia Masrom

anak kepada sepasang suami isteri
Incek Masrom dan Puan Ross

kakak kepada 2 orang budak lelaki nakal
Ariff dan Afif

punyai hati yang lembut cam tisu
cepat tacing
senang nangis
tak caya tanya budak nakal 2 orang tu

;)

impian dia

*nak BMW 5 series kaler itam kilat-kilat*
*rumah banglo warna putih + pink yang ada kolam renang ngan mini zoo *
*nak kerja gaji rm20k ke atas*
*nak g haji sebelum umur 40 tahun*

impian lain?

banyak kot~ pasni la tambah-tambah lagi

walau apa pun saya ada 1 impian yang 
simple, ringkas dan mudah

saya nak mendapat kebahagiaan dunia dan akhirat
dan sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Illahi

*nak kawen pun salah satu impian saya*

;)

*comei tak sayep?*

k la~ mo gerak g open house~ baru je siap bersiap ni~
AbgFeroZ  pun ada gak sat g ni

yeah! boleh buli-buli beliau! hikhik!

oke semua~ taking care ya!


5 orang mendoakan:

LuVidA^^ said...

open house sape eya? abgferoz pon ade gak tu.. ehem

diana said...

wah..siyes comey!!

Camellia said...

sis ida : g open house kawan MIRC~ hee!

Camellia said...

diana : hee! macih2. ;)

Gayahspears said...

wah.. sunuk ya g open house :)

Duit Poket