CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Wednesday, September 29, 2010

Terbang Tinggi Tinggi

halu readers~ chewah! mell dah tak tau nak update ape. nak tulis benda len cam takde mood.so, mell pun click satu banner kat blog mell ni. blog ni mell selalu masuk kalau mell bosan.tak tau nak wat pe.suka baca caca marba dia.wat mell gelak sengsorang.cam ne eh kalau dok lepak ngan die.mesti ketawa sampai pitam agaknye. nak tau blog ape? 


tadaaaaaaaaaa!!!





mell suka apa dia tulis~ hee! memang kekadang cam sengal-sengal skit tapi leh layan lagi ape. 

beb~ wa letak sini sesuka ye! sebab wa admire blog lu~ terus ah caca marba tu lagi ye!
penghibur kala hati wa kacau.

peaceee!!!!

ini link beliau > terbang tinggi tinggi

7 orang mendoakan:

shininghepiness=) said...

salam mel~~singgah kat blog mel....selamat berkarya ye=)

mellyana sara said...

hee.ye ye.thanks.

LuVidA^^ said...

pnh bce gak blog ni. mmg sempoi

fairuz said...

har har harmzah gile femes. semua nak promot kau hamzah. jelesss aku :P

mellyana sara said...

sis ida : sempoi kan?

fairuz : hee! suka blog hamzah ni~ rate 5 star kat die!

hamzah ian said...

fuhyoooo..... tenkiu2... gua rasa terharu... nak duit raya??? hehehe

mellyana sara said...

hahaha! ;) seyes aku suka blog ang.

Duit Poket