CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Thursday, February 3, 2011

Saya Bukan Pengcilok Kekasih Orang!


ini saya. cuba tengok. biasa je kan? tak cantik menarik pun. tapi saya tak faham kenapa sang gadis kat luar sana suka warning saya jangan rapat dengan BF diorang. ada muka pengcilok kekasih orang ke? sedih tau!

ada tu yang saya kenal BF dorang sebelum dorang tu bercinta ngan BF dorang tu. so, no point kan? saya cuma kawan. diulang, SAYA CUMA KAWAN! saya tak pernah berniat nak rampas-rampas ni. tu bukan saya. kawan pun takleh ke?

kalau rasa tergugat, ubahlah sesuatu yang kamu rasa menjadi punca keretakan hubungan korang. mesti  ada sebab kan kenapa jadi cam tu? carilah. kajilah. jangan tunding jari pada orang lain. mereka tu pun ada hati perasaan. 

pesan saya 1 je, kalau dia benar mencintai, dia akan setia sampai mati. tapi kalau sekali dia curang, fikir semasaknya sebelum beri peluang kedua sebab sekali curang, maknanya dia MUNGKIN curang lagi. saya ni baik. tak jahat pun. so...takmau warning saya begitu keras sekali.

SAYA SINGLE & AVAILABLE TAPI SAYA TAK KEMARUK KEKASIH, SUAMI ATAU TUNANG ORANG! 

=)


2 orang mendoakan:

♥ annafeez ♥ said...

diorang jeles kottt hehe

mellyana sara said...

betul la tu. hee!

Duit Poket