CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Sunday, July 24, 2011

Perkembangan Terbaru Saya





Alhamdulillah.
Mid term test sudah berlansung dengan jayanya
Result tak keluar lagi.
So, cuak itu memang adalah.
5 minggu dari sekarang final exam.
Itu paling penting sebab kalau gagal tahun depan repeat lagi paper sama.
Bosan kot.

Hem.
Sekarang yang tinggal 2 lagi assignment.
Crtical thinking dan economy.
Siap 2 tu ada 3 presentation menunggu.
Penat kan jadi student?
Hem.
Cepat habiskan degree cepat sambung master cepat jadi lecturer.
Oh.
Aku rasa jadi lecturer lebih elok kot sebab atleast aku punya banyak waktu.
Jadi journalist, tak kawen boleh lah. Dah kawen, sape plak nak tolong aku jaga rumah tangga.
itupun kalau aku kawen. Kalau tak kawenkawen gak
aku habiskan je hidup aku dengan menulis.
:)

atleast menyumbang sesuatu pada masyarakatkan?

oke.
nak sambung siapkan economy.
jaga diri readers semua.
aku sayang kamu semua.

:)



0 orang mendoakan:

Duit Poket