CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Duit Beli Galaxy Note

Love Story

Daisypath Anniversary tickers


Tuesday, July 6, 2010

karya-karya buruk!


ehem ehem!

ekceli kan mell ada 1 hobi
erm 
dah lama dah suka wat benda nie
dari sekolah menengah lagi
tapi masa tu tak expert sangat la
cikai-cikai je

nak tau ape?

mell suka amik gambor bebanyak pastu edit~
hahaha!

oke tau~ x hebat pun~ just nak sharing hasil karya mell je~

nie la die




*ni kawan-kawan mell*


*hujung laut = cinta sejati*



*nie feveret mell*


*buruk kan?*


*jenis camnie sangat banyak~ nanti2 mell upload ye*


mell percaya pada 1 hal

jika kita melakukan sesuatu perkara tu
lakukan dengan kasih sayang
mesti benda kita buat tu menjadi

=)


p/s : senyumlah dari hati, senyumlah seindah suria sebab senyuman itu penawar kedukaan....






glitter-graphics.com

4 orang mendoakan:

Kimie Hashim said...

lawa la pic-pic ni mell..mell edit through apa ya?hehe,maaf bertanya..tapi memang smart cara mell edit semua photos tu.. ;)-kimie.

deela~ said...

sy suka amik gamba tp mls nk edit... ngeh3 =)

Hamzah Ian said...

sajak ke ni?? gua kurang paham la.. nice blog btw

Camellia said...

kimie : pakai photoshop je.. :)

deela : hee! try la~ best tau.

hamzah : errr~ sajak ke? bkn kot~ :P

Duit Poket